Tuleva hääpari


Tämän hääblogin tarkoitus on jakaa teidän lukijoiden kanssa matkamme kohti unelmahäitämme kesällä 2020. Häihin on toki vielä reippaasti aikaa, joten blogissa tullaan esittelemään niin alustavia ajatuksia ja ideoita kuin niitä konkreettisia suunnitelmiakin. Tervetuloa kuulemaan meidän tarina.




Olemme helsinkiläinen pariskunta, joka on pitänyt yhtä jo vuodesta 2011. Meitä yhdistää erityisesti halu reissata ympäri maailmaa. Tähän mennessä olemme käyneet yhdessä noin 30 maassa. Tavoitteena on joka vuosi päästä tutustumaan vähintään kolmeen uuteen maahan. Jokainen matkakohteemme on ollut omanlaisensa, mutta varmasti mieleenpainuvimmat ovat tähän asti olleet Kiinan muuri, Tšernobyl Ukrainassa ja Angor Wat Kambodžassa. Reissuillamme korostuvat erityisesti paikalliseen historiaan ja ruokakulttuuriin tutustuminen. 




Olemme molemmat koulutukseltamme ekonomeja, mutta työskentelemme hieman erilaisissa tehtävissä. Asumme Helsingissä ja perheeseemme kuuluu lisäksi pieni pystykorva. Arjessa pyrimme panostamaan liikuntaan ja hyvään ruokaan. Kosinta, josta kerron lisää myöhemmässä blogipostauksessa, tapahtui jo kesällä 2017. Emme kuitenkaan halua kiirehtiä häiden kanssa ja siksi ne järjestetään vasta 2020. Asuinpaikasta johtuen häämme tullaan järjestämään pääkaupunkiseudulla. Tässä hääblogissa käydään tarkemmin läpi muunmuassa mitä alustavia ajatuksia meillä on häistämme, hääsuunnittelun ensimmäisiä askelia, punnintaa käytännön järjestelyistä ja muita tuntemuksiamme pitkin matkaa. Tästä se alkaa. 




Tiina & Lauri

Kommentit

Suositut tekstit